Judith Radema, Rebalancing therapeut in Amsterdam

Over Judith Radema

Maak kennis met rebalancer Judith Radema en lees hoe rebalancing haar leven vrijer en meer ontspannen heeft gemaakt. Zij maakte een overtuigde carrièreswitch om haar rebalancing praktijk RBLNC in Amsterdam te starten.

“Mensen kijken soms vreemd op als ik vertel dat ik mijn carri√®re als eindredacteur/samensteller televisie heb opgegeven voor een Rebalancing praktijk. Maar voor mij is het logisch. Ik heb nog nooit zo in iets geloofd als in Rebalancing.

Meer dan 28 jaar ben ik werkzaam geweest in de televisiewereld. Van regisseur tot eindredacteur, fantastisch vond ik het. Hard werken, lange dagen, veel verantwoordelijkheid, heel veel geleerd. Daarnaast runde ik ook, nog steeds, een gezin. Een paar jaar geleden kwam er een omslag. Ik ben in vrij korte tijd 3 broers en mijn moeder verloren en werden nog een broer en een zus ernstig ziek. Dat zette mij aan het denken over wat ik van het leven wilde. Toen kwam Rebalancing op mijn pad.

De allereerste keer dat ik tijdens een workshop een massagestroke op iemands rug deed was ik verkocht. Het was alsof ik thuiskwam. Ineens werd het me duidelijk, dit is wat ik wil doen: mensen door aanraking in een hele diepe ontspanning brengen en zich bewust te laten worden van hun eigen lichaam. Bewust te laten worden van hun eigen gedragingen en spanningen. Veel mensen zitten veel in hun hoofd waardoor ze zich nauwelijks bewust zijn van het eigen lichaam. Ze hebben vaak niet in de gaten dat het lichaam signalen afgeeft. Of ze negeren de signalen want dat is gedoe of het voelt als zwak of het is te tijdrovend. Maar die signalen zijn er natuurlijk niet voor niets. Blijf je ze negeren dan kan het resulteren in veel erger, bv een burn out. Zo ging het ook met mij. Ik kan met recht zeggen: been there, seen that, done that.

Door Rebalancing heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen valkuilen en gedragspatronen (en nog steeds) waardoor ik nu veel vrijer en meer ontspannen in mijn leven sta en daar reageert mijn lichaam weer op. Ik ben zo enthousiast over de combinatie van zelfonderzoek en lichaamswerk dat ik de 3 jarige opleiding tot Rebalancer ben gaan doen en een praktijk in het centrum van Amsterdam heb opgezet waar ik mensen begeleid naar een bewuster en vrijer leven. Dit wil ik met iedereen delen!”

Naast Rebalancer is Judith ook Ademcoach en geeft ze ademsessies met een verbonden ademhaling.

Opleidingen: Rebalancing School, Opleiding Ademcoach, MedischeBasisKennis Con AMORE, ARUN Conscious Touch en ARUN Thai Yoga Healing Massage, Healing with Consciousness