Een techniek uit een Rebalancing behandeling

Rebalancing lichaamswerk

Rebalancing is een combinatie van begeleid zelfonderzoek en lichaamswerk/massage. Het heeft als doel je bewust te laten worden van wat er in je lichaam afspeelt en je daarmee leren te ontspannen, diep te ontspannen.

Het lichaam is als een levend archief. (Deels) onverwerkte ervaringen zetten zich vast en kunnen op den duur opspelen en zich als spanning uiten of in een verkrampte lichaamshouding. Tijdens een behandeling onderzoekt Rebalancing die spanning/houding in je lichaam. De aanraking/massage nodigt je uit de spanning in het lichaam los te laten. Je leert de kramp ontspannen waaraan je lichaam en geest in de loop van het leven gewend zijn geraakt, waardoor je weer vrijer kunt bewegen.

Lichaamswerk

Rebalancing is lichaamswerk. Door Rebalancing herken je patronen en houdingen waar je in de loop van je leven in bent gaan geloven. Je raakt bewust van waarom en wanneer je bepaalde dingen doet. De inzichten helpen je om je eigen grenzen te herkennen en te voelen, zodat je steeds beter weet wat je wilt en nodig hebt Rebalancing brengt je thuis: dichtbij en trouw aan jezelf, hoe je je altijd zou willen voelen.

Voor wie is rebalancing

Herken je dit? Gespannen spieren, hoofdpijn, druk op de borst, steen in je buik, opgejaagd gevoel, onrust, in je hoofd zitten, steeds maar ‘aanstaan’, lichamelijke klachten stress, en lichamelijke klachten burn out, slecht slapen. Dan is rebalancing wat voor jou! Lees meer

Hoe gaat rebalancing in zijn werk

Lichaamswerk is lastig in woorden te vatten. Bekijk deze video om een goede indruk te krijgen van de technieken van Judith Radema. De behandeling is persoonlijk en ontstaat intuïtief.