Stilwerk in een Rebalancing Sessie

De rebalancing behandeling

De Rebalancing behandeling duurt tussen anderhalf uur en 2 uur en bestaat uit een gedeelte zelfonderzoek (praten) en een gedeelte lichaamswerk op de massagetafel.

Spanningen en (gedrags)patronen zetten zich vast in je lichaam en beperken je in je vrijheid van bewegen en handelen..

Zelfonderzoek

Door eerst een zelfonderzoek te doen ontdek je wat er zich in je lichaam afspeelt. We kijken samen wat deze spanningen zijn, waar ze zich bevinden in jouw lichaam en hoe/of ze jouw dagelijkse leven beïnvloeden. Zijn er patronen? Wellicht herken je ze. Dat heet bewustwording. Wellicht zijn er diepere lagen te ontdekken waar ze vandaan komen. Dat is stap 1.

Lichaamswerk/massage

Die gewaarwordingen nemen we mee naar de massagetafel en diepen we verder uit. Met een op jou afgestemde massage nodig ik je uit om je lichaam nog beter te voelen. Dit lichaamswerk gebeurt door middel van trage, diepe strokes, vloeibare bewegingen en stretches en stille aanraking. Je geeft je over, laat de controle los en zakt diep weg in je lichaam. In plaats van er tegen te vechten ga je erin ontspannen, ga je weg uit je hoofd, die blijft er buiten. Ook kunnen er releases komen van de spanningen die je vasthoudt, of komen er beelden, emoties of herinneringen voorbij uit het verleden. Dat is stap 2.

Ademhaling

Ook nodig ik je uit om je ademhaling in te brengen. Samen maken we ruimte; jij van binnenuit, ik van buitenaf. En het is in die ruimte waar je kunt loslaten. Ont-spannen in plaats van aan-spannen. Dat is stap 3.

Aandacht voor jou

Door een Rebalancing sessie kom je thuis in jezelf, voel je je authentieke zelf, en is quality time alleen voor jou. Bekijk deze video om te zien welke technieken er worden gebruikt.

Na de behandeling

Na de behandeling voel je je waarschijnlijk getriggerd, nieuwsgierig omdat je hebt ontdekt dat er veel meer is dan je dacht. Patronen/spanningen die lang je leven beheersen verander je niet zo snel, daarom komen de meeste mensen minimaal 5 keer.

Lees hier ervaringen van anderen met rebalancing bij Judith Radema in Amsterdam.